ordförande har ordet

Välkomna!

Hej och välkomna till IK Rössö Uddevallas alldeles splitternya hemsida! Vi hoppas du ska trivas! Vi har skapat denna mötesplats för att vi håller på att växa ut kostymen, eller kanske träningsstället, på den gamla. Vi kommer ha två hemsidor nu och tillsvidare.

Denna ikrosso.se, här kan du som besökare, supporter och du som är allmänt nyfiken på oss kika in och träffa oss samt våra samarbetspartners. Här kommer du också kunna ta del av matchprogram, spelarpresentationer, information om och från samarbetspartners samt inte minst en och annan krönika. På laget.se/ikrosso, där kommer vi också fortsatt finnas. Via laget.se där ser du när lagen spelar matcher, där lägger ledare upp bilder på lagets bedrifter och utmaningar. Där registrerar vi vår närvaro. Vi tror att dessa två mötesplatser kommer fungera alldeles utmärkt tillsammans och att vi tillsammans med vår förenings och olika lags närvaro på Instagram, Facebook och andra sociala medier ska ta oss dit just du är. Ja och det stämmer ju, i alla fall nu – eftersom du läser detta.

Tack för besöket och på återseende! Vi hoppas du är med oss, i med- och motgång. Att du stöttar oss och de som precis börjat spela, till de som i A-laget kämpar för att vinna varje match!

Slutligen. Stort tack till Marknadsgruppen som tillsammans med samarbetspartners gett oss nya matchdräkter till alla ungdomslag och skapat denna hemsida där vi nu och framöver kan mötas.

 

Rössöhälsningar

Karl Fors

ordförande