gynna våra

ungdoms-sponsorer

Under uppbyggnad

Våra ungdomslagsidor är under uppbyggnad och kommer att lanseras i samband med att deras nya snygga matchställ blir levererade.

Länkarna nedan fungarar inte ännu!

Grunden

Här är både pojkar och flickor välkomna. Gemenskap, lek med fotboll och stor glädje är det man möts av i denna grupp. Här tränar vi inomhus med duktiga ledare som har god kännedom om barnens behov.

Juniorerna

Våra juniorer knackar på dörren till seniorfotboll. Vi tränar 3 gånger i veckan och spelar 11 mot 11 fotboll i en distriktsserie. Vi har våra favoritpositioner. Vissa går "all in" i fotboll, andra kombinerar med andra sporter och intressen.  Är man uttagen till match så får man speltid sett till ambition och förmåga.

Gå till

Flickor 12-13 år

Våra 12-13 åringar spelar 9 mot 9 fotboll och vi provar på flera positioner. Alla spelar lika mycket sett till ork och träningsnärvaro. Glädje, inkludering med en touch av vinnarinstinkt är ledord i denna grupp

Flickor 10-11 år

När man är 10-11 år i IK Rössö så tränar man 2 gånger i veckan och spelar i en 7 mot 7 serie. Alla spelar lika mycket och kan prova alla positioner. Gemenskap och lek är viktiga inslag, men man vet mycket väl var målet ligger!

flickor 8-9 år

Här är mycket fokus på lek och kompisar och att bli ett gött gäng. För första gången får man prova på matcher 5 mot 5 i sammandragsform. Underbara tillställningar med mycket skratt utlovas! 

Flickor 6-7 år

Vår nybörjargrupp samlas en gång i veckan och tränar, leker fotboll. Korvgrillning, saft och bullar och glass är lika viktigt som fotbollen. Föräldrarna står uppradade och engagemanget och glädjen går inte att ta miste på.